• Slotenmaker voor Bedrijven

  • Onze slotenmakers voor uw bedrijf

    Onze slotenmakers staan klaar om uw bedrijf uit de nood te helpen. Hallo! Ik ben Van den Bogaert Koen, en ik ben zaakvoerder van Slotenmaker.be. Met mijn 20 jaar ervaring, kan ik jullie verzekeren dat we het juiste bedrijf zijn voor jullie. Ook de media denkt daar zo over. Intervieuw voor de VRT, intervieuw voor VTM, reportage voor VOLT en voor TELEFACS. Allen hebben me gebeld omdat wij als slotenmakerij bedrijf, de juiste ervaring hebben, en de mensen op de juiste en meest voordelige prijs/kwaliteit willen verder helpen. 

    Ons moto is ook, niet tevreden, geld terug garantie! Dat wil zeggen, dat al onze klanten moeten tevreden zijn, en dat we er alles aan zullen doen om ze tevreden te stellen. Zo kan Ik, en alle mensen van het bedrijf, met een gerust hart slapen gaan.

     

     

Deel ons